Flower Power Quilt

Bijna op de helft

Ik had weer zin in een groot project wat makkelijk te borduren is. Dat is de Flower Power Quilt geworden. Een project van 479 x 479 kruisjes en dat is bij gebruik van 11 draads borduurstof ( 28 Count) of 14 count Aidia 87×87 cm. Voorlopig heb ik de indicatie gemaakt dat je dan 10×3 strengen nog hebt en voor de rand 3 extra.

De Quilt is gebaseerd op de grafische en bloemenpatronen uit de jaren rond 1970, daarom gebruik ik de felle kleuren die bij die tijd horen.

Maar omdat er bij de POll op facebook ook veel mensen antieke kleuren en de specifieke bruin oranje tinten mooi vonden heb ik 3 kleurencombinaties gemaakt.

Het patroon is via mijn webshop digitaal te koop voor € 17,50, en geprint € 22,00. Het samen borduren kunt u volgen via de facebook groep “Dear Jane borduren”

Felle kleuren
Felle keluren
Antieke kleuren
Antieke kleuren
Bruin oranje tinten
Bruin oranje

Voor de hele Quilt (als je hem maakt op 28 count of 14 count Aida) heb je van alle 10 de kleuren 4 strengen nodig en voor de rand 7 strengen extra.

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *