Kleine Dear Holland

Mijn Dear Holland is klaar, maar mijn borduurgaren uit de doos is nog lang niet op.

Daar wilde ik toch wel iets mee doen.

Ik heb een verkleinde Dear Holland gemaakt van de patronen van de grote DEAR Holland. In de meeste gevallen heb ik het middenstuk gebruikt maar ik heb ook een paar patronen veranderd in de sfeer van het originele blokje. Ook heb ik hetzelfde kleuerenschema aangehouden. Wat ik er uiteindelijk mee ga doen weet ik nog niet.
Deze maat is: 251×251 kruisjes en bij gebruik van 28 count (11 draden / 5,5 kruisjes per cm) zal hij 45,6 x45,6 cm worden.

 

Klik op onderstaande tekst om het patroon te downloaden.

Dear Holland klein

 

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *