Micro Dear Jane

Maar er is meer…

Een Dear Jane kan natuurlijk nog kleiner, Ja natuurlijk ook met 225 vakjes. Het is een schatje geworden. Het is de MICRO DEAR JANE RINE geworden. Deze is 121×121 steken en bij 11 draden per cm 22×22 cm. Ook dit patroon stel ik gratis beschikbaar. (Klik hieronder op de naam)

Heeft u geen printer dan kan ik het patroon ook per post verzenden. Kosten zijn dan inclusief verzenden € 2,50

Als je op 28 count Jobelan of 14 count Aida werkt heb je  35 x 35 cm stof nodig.

Klik hieronder op de tekst om het gratis patroon te downloaden.

MICRO DEAR JANE RINE

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

4 thoughts on “Micro Dear Jane

  1. Hai Rine,
    Wat ziet het er mooi uit.
    Zelf ben ik bezig met de dierencirkels, de grote Dear Jane en de kleine. Zijn de andere patronen ook ergens te vinden????
    Succes Met al je werken.
    Gr. Henny

  2. OOO, had ik nu maar even een jaartje gewacht. Ik heb vorig jaar in mijn vakantie zitten zweten op een Dear Jane die tussen de mini en de micro valt (11×11 kruisjes per vierkantje). Ik heb wel veel plezier beleefd aan het maken en ben nog bezig met borduren. Hij is nog niet helemaal af, maar ben nu even druk met de Dear Rine…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *