Bijeenkomst 17 juni 2017

Op Zaterdag 17 juni was de eerste borduur bijeenkomst van de Dear Rine.

Er waren dames uit het hele land aanwezig en zelfs een paar uit België. Na en korte voorstelronde en het tonen van je eigen Dear Rine, konden we gezamenlijk aan de slag met een nieuw klein patroontje die ik speciaal voor deze dag had ontworpen. Daarna konden we genieten van een heerlijk lunch en heb ik de aanwezige dames uitgedaagd om ook een cirkel te vullen met een eigen patroon. Meerdere dames hebben hier gebruik van gemaakt en dat heeft geresulteerd in het bijgevoegde patroon. Ik heb genoten van deze dag!

Klik hieronder op de tekst om het patroon gratis te downloaden.

CHALLENGE 1

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *