Welkom

Welkom op deze site Dear Rine. Op deze site wil ik mijn persoonlijke creaties laten zien. Werk je zelf ook aan een van mijn patronen dan zou ik het leuk vinden als je onder het patroon een berichtje (met foto) achterlaat. Zodat iedereen ook jou vorderingen kan volgen en je andere mensen inspireert in jou kleurkeuze.

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

7 thoughts on “Welkom

  1. Wat een leuke site! Ik ben benieuwd naar de nieuwe patronen die je straks in de webshop te koop aanbiedt. Ik ben een enthousiaste borduurster van de dear rine en de kleine dear jane. Dank je wel voor de mooie patronen.

  2. Wat een leuke site! Als enthousiaste borduurster van de dear rine en de kleine dear jane, wacht ik met belangstelling de nieuwe patronen af die je in oktober in de webshop te koop aanbiedt. Dank je wel voor de mooie patroontjes die ik elke week via facebook krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *