Wereldhuizen 2

In 2017 heb ik het borduurpatroon Wereldhuizen ontworpen. En met succes, vele mensen hebben het patroon gekocht en gebrorduurt in de meest mooie kleuren.

All lang heb ik de wens om een deel twee te maken. Omdat ik hem had gemaakt op witte stof met zwart garen,wilde ik hem deze keer op zwarte borduurstof maken. Ik had twee uitdagingen: Zwarte stof en hoe verzin ik nog eens 36 andersoortige huizen. Wereldhuizen 2 is daarom langzaam ontstaan. Af en toe een paar huizen ontwerpen en borduren om daarna mijn ogen wat rust te geven en nieuwe huizen te bedenken.

Maar het is gelukt!

Wereldhuizen is 287 x287 kruisjes groot. Ik heb Zwarte Jobelan stof gebruikt van 28 count. Dan is hij 52,2 cm groot. ( Of Aida 14 count gebruiken. Benodigde stof is dan 70×70 cm

Maar maak hem in je eigen kleuren of stof. Het patroon is te koop in mijn webwinkel voor € 13,00 in PDF en € 16,00 voor een geprint exemplaar.

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

2 thoughts on “Wereldhuizen 2

  1. Zondag heb ik bij jullie het wereldhuizen 2 pakket besteld maar ik weet niet of jullie dat ontvangen hebben .
    Het pakket moet nog afgerekend worden , maar hoe ???
    Ik hoor graag van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *