Kalender 2020

Voor het jaar 2020 gaan we een kalender maken. Iedere maand zal ik 6 weken voor het begin van deze maand een patroon publiceren. We beginnen op 15 november 2019 met het publiceren van de maand Januari.
15 december verschijnt het patroon van februari. enz.

Het patroon is 95 x 145 kruisjes. Ik heb deze gemaakt op roomwitte Jobelan 28 count. Dan zal de maat zijn: 17,3 x 26,3 cm. En past hij precies in een A4 fotolijst. Je kunt ook Aïda 14 count gebruiken.

De kosten voor dit patroon is per stuk € 3,50. Bestel je alle 12 patronen gelijk dan zijn de kosten eenmalig € 35,00

Wil je de patronen per post ontvangen dan kost dat 12 x €1,50 extra.

Voor deze patronen heb ik de doos van 80 strengen borduurgaren gebruikt van de Action die vorig jaar daar te koop was. Maar op de patronen staan ook de DMC nummers. Je hebt van ieder schilderij van de hoofdkleur 2strengen nodig. Van alle andere kleuren is 1 streng voldoende.

Het lijstje wat ik heb gebruikt komt van de IKEA en de lijstjes staan op een klein schildersezeltje gekocht bij de Action.

Wil je de patroontjes of het materiaal bestellen, mail dan naar: info@dearrine.nl

Ik heb nu ook de mogelijkheid om stof en XX borduurgaren voor je te verzorgen. De kosten voor 70 strengen borduurgaren is € 28,00.

Daarnaast kan ik Jobelan 28 count of 14 count Aida verzorgen voor € 2,00 per lapje voor 1 maand

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *