6e Dear Rine bijeenkomst 23 maart 2019

Op 23 maart hebben we een 6e Dear Rine bijeenkomst gehad.

Het was een hele gezellige dag met wel 30 dames die gepakt met borduurspullen binnen kwamen en vrijwel direct ijverig gingen borduren. De dag begon om 10 uur maar toen ik om half 10 binnen kwam waaren de eersten al ijverig aan het werk. Deze dag staat in het teken van “meet en greet”. Mensen ontmoeten die je veel op facebook ziet maar niet persoonlijk kent. Grappig is dat je elkaar dan het eerst herkent aan het werkstuk die ze hebben meegenomen.

Ik begon met een klein verhaaltje over hoe het ruim 2 jaar geleden allemaal begon en hoe het zich een vlucht heeft genomen. En daarna traditiegetrouw heb ik voor deze dag een speciaal patroontje gemaakt.

Dit patroontje is een knipoog naar de nieuwe serie van 6 die ik voor borduurblad heb gemaakt. In nummer 91 van april 2019 zal het eerste patroontje verschijnen.

In de middag heeft Rielies een geweldige lunch verzorgd dus we kwamen niets te kort.

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *