Dierencirkels SAL 2017

 

Dit houdt in dat we samen gedurende het jaar een groot werkstuk gaan borduren in de vorm van 49 cirkels. Iedere vrijdag morgen gedurende 2017 zal er één patroon van een cirkel op de besloten facebookgroep “DEAR RINE BORDUREN” geplaatst worden. Dit is een besloten groep waar je eerst even toestemming ‘voor moet vragen om lid te worden. Na goedkeuring kun je de vorderingen van vele dames die al aan de slag zijn gegaan met het patroon zien en kun je de SAL volgen.

Inmiddels is deze SAL compleet en is het patroon ook als een patroon te koop in mijn webshop. Op 22 december 2017 beginnen we weer met een nieuwe SAL. Ik heb het een geweldig jaar gevonden met zoveel enthousiasme voor het borduren. In een jaar tijd bijna 1500 leden dat was voor mij overweldigend

Patroon is in mijn webshop te koop: Digitaal € 13,00 en geprint € 16,00.

 

Deze mensen hebben in 2017 meegedaan via facebook met de SAL

[

About Rine Oddens

Mijn naam is Rine Oddens en een van mijn hobby’s is borduren in kruissteek. Naast het borduren ben ik ook zelf patronen gaan ontwerpen. Om dit samen met anderen te delen ben ik deze website begonnen.

3 thoughts on “Dierencirkels SAL 2017

 1. Prachtig Rine, ik loop helaas een beetje achter doordat het borduren toch iets slechter gaat dan verwacht na die toestand laatst december. Maar af en toe worden er toch steekjes gemaakt en hij komt zeker af !

  Bijlage

 2. Hey Rine,
  Ik wil je nog even bevestigen dat ik 28/10 naar de bijeenkomst kom. Ik dacht dat dat bij de vorige bijeenkomst al was doorgegeven, maar wil even bevestigen.
  Ook in januari zal ik van de partij zijn ??.
  Mijn dochter komt in oktober waarschijnlijk niet mee. Wel in Januari. Kunnen we klinken op het nieuwe jaar! ??
  Tot gauw, voor een super leuke dag!
  Btw, top website!!

 3. Hallo Rine.

  Ik ben echt een fan van deze mooie cirkels. Ik ben zo goed als bij en kijk uit naar je volgende project.

  Groetjes Evelien

  Bijlage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *